keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuoden viimeiset kuulumiset

Vuosi 2015 lähenee loppuaan. Kaikkea on tähänkin vuoteen mahtunut. Jos postaus tiivistetystä vuodesta 2015 on jäänyt lukematta, niin käykäähän katsomassa se. Postauksen oli tarkoitus tulla hieman myöhemmin, mutta sainkin sen normaalia aiemmin valmiiksi, enkä malttanut olla julkaisematta.

Tämän vuoden viimeiset kuulumiset. Ei oikein tiedä mistä aloittaisi, kun asiaa tuntuu olevan vaikka kuinka paljon. Aloitetaan vaikka 23. päivästä. Kävimme tuona päivänä pellolla Helyn kanssa ja koira pääsi hetkeksi irti. Aikansa se käytti ahkeraan haisteluun sen sijaan, että olisi juoksennellut pitkin poikin. Lopussa sitä oli jo niin haastava saada kiinni, että hermot meinasivat mennä.









Sunnuntaina kävimme vähän eri maisemissa lenkkeilemässä, mutta kuvia sieltä ei ole. Ainoastaan videopätkä instagramissa. Oli mukavaa vaihtaa hetkeksi aikaa vähän lenkkipaikkaa, kun nämä lähimmät lenkit on kierretty on satoja kertoja. Helykin sai haistella uusia hajuja.

Pakkanenkin saapui, mutta lumi jäi matkan varrelle. Pakkanen on itseasiassa oikein mukava juttu. Tiet ovat kovia ja niitä pitkin on helpompi kulkea. Pellotkaan eivät ole enää kauheaa rapavelliä. Lunta vielä kaipaillaan. Sen verran täältä löytyy, että vähän kenkien alla narskuu. Hiihtokelejä odotellessa! Ainoa miinukset näissä pakkasissa on koirien vesikuppien jäätyminen. Tullut useampaan kertaan kannettua sankoja edestakaisin. Onneksi kupeista on kuitenkin helppo kipata jää maahan. Rajulle sen voi jättää häkkiin, kun koira sen sieltä nakertaa parempiin suihin.

Löysin myös yhden videon joka on aikoja sitten jo kuvatta, Helykin on kesäkarvassa, mutta video oli niin huvittava, että jaan sen teillekin. Ottakaa siis huomioon, että molempien koirien ruuan seassa on vettä. (Video huonolaatuinen)



Tälläinen sekametelisoppa tällä kertaa. Vielä tärkeä muistutus rakettien ampujille. Rakettien ampumiseen on aika, joka kestää kahdeksan tuntia. Meidänkin koiramme pelkäävät raketteja ja kahdeksan tuntia pelkäämistä on valtavan paljon. Siinä ajassa ehtii paukutella kaikki raketit ilmaan oikein hyvin.


Palaillaan taas ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti