Kirjoittaja

Jos minusta haluat lukea lisää, suosittelen katsomaan tämän.

loma2Olen -00 syntynyt perunkoulun käynyt tyttö Etelä-Pohjanmaalta. Nimeni on Tuuli ja esiinnyn sillä nimellä myös täällä blogissa. Perheeseeni kuuluu vanhempani, pikkuveljeni sekä kolme koiraa, joista tänne blogiin kirjoitan. Opiskelen ensimmäistä vuotta audiovisuaalisen viestinnän perustutkintoa media-assistentiksi.

Blogia olen kirjoittanut vuodesta 2013 lähtien ja valokuvausta suunnilleen saman verran. Tämä on toinen koskaan tekemäni blogi ja edellisen tapaan kertoo koirista. Lisäksi minulta löytyy valokuvausblogi, jonne jaan parhaimpien koirakuvien lisäksi ne muut kuvat, jotka eivät koiriin liity.

Pidän todella paljon kuvaamisesta, niin valokuvaamisesta kuin videokuvaamisestakin. Ensimmäisen kamerani sain vuonna 2013 syntymäpäivälahjaksi. Pidemmän putken (55-300mm) sain rippilahjaksi vanhemmiltani 2015 ja se on osoittautunut oikein käteväksi ja tavallaan tärkeäksikin tarvikkeeksi kuvaamisessa. Ensimmäinen järjestelmäkamerani alkoi olemaan jo elämänsä loppusuoralla ja viime hetkillä tajusin, että aika lähteä kamerakaupoille. Ostin 2016 helmikuussa nykyisen kamerani Nikon D7100 ja sen kanssa opettelin lopullisesti luopumaan automaattiasetuksista.

Koko ikäni meillä on ollut metsästyskoiria. Lähinnä suomenajokoiria, mutta löytyy joukosta yksi kultainennoutaja, pari suomenpystykorvaa ja joitakin harmaita norjanhirvikoiria. Suomenpystykorva on kuitenkin rotu, johon olen kunnolla tutustunut ja se onkin vienyt mennessään. Hely on ensimmäinen koira jonka kanssa olen alkanut lenkkeilemään ja touhuamaan kunnolla. Oli siis ihan selvää mistä koirasta aloin blogiin kertoa. Myöhemmin Hillan tullessa taloon, aloin kirjoittaa koko koirasakistamme.
IMG-20160312-WA0001 139_Fotor 172 DSC_3625

6 kommenttia:

 1. Onko tuolla ihan oikein "Kamerana Nikon D7100, jonka ostin Helmikuussa 2016" ? Kun mietin, että saitko pidemmän putken ennen kameraa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan oikein, vähän epäselvästi olen vain kirjoittanut. En saanut pitkää putkea ennen kameraa vaan eka järkkäri on ostettu jo 2013 ja sitten se putki 2015. Vaihdoin kuitenkin kameraa tämän vuoden helmikuussa ja olen unohtanut mainita ensimmäisen järkkärini kokonaan. Taitaa olla aika päivittää sivuja :D

   Kiva kun kysyit, en olisi varmaan itse huomannut :)

   Poista
 2. Nuoreksi Telluksen tallaajaksi olet erittäin hyvä kuvaamaan ja kirjoittamaan. Nostan hattua. Jatka molempia. Sinussa on kaikki ainekset niin pitkälle kuin vain haluat mennä harrastustesi parissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää ettei minulla ole hajuakaan mikä on telluksen tallaaja :D mutta kiitos! Kehut asioista joista pidän, lämmittävät mieltä, sait hymyn huulille! Kuvaus ja kirjoittaminen pysyvät toivottavasti mukanani vielä pitkään, ainakin niihin liittyviä haaveita löytyy :)

   Poista
 3. Mikä siis on valokuvausblogisi nimi? Olisi kiva käydä katsomassa sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy osoitteesta: kuvientarinaa.blogspot.fi
   Ei mikään erityisen aktiivinen :D

   Poista