tiistai 25. heinäkuuta 2017

Missä mennään Hillan suhteen?

Siinä pisteessä, että ensimmäiset näyttelyt kutsuvat 12. elokuuta.

Seinäjoella järjestetään kahden päivän mittainen ryhmänäyttely 12.-13.8.2017. Päivistä valitsimme lauantain, jotta koko perhe pääsee katsomaan miten Hillalla menee. Hilla on juuri täyttänyt 15 kk ja ikänsä puolesta olisi mennyt kolmeen eri luokkaan. Pienellä avustuksella päädyimme ilmoittamaan koiran junioriluokkaan. Muista vaihtoehtoja olisi ollut nuorten luokka ja avoin.

Ilmoittautuessa ainoa jännittämisen aihe oli Hillan arkuus. Se jännittäminen jätettiin 24.7 näyttelyharjoituksiin, joissa Hilla kulki häntä vispaten. Kaikkia koiria olisi tehnyt mieli mennä moikkamaan eikä ihmiset pelottaneet yhtään. Hampaiden tarkistus ja korkeuden mittaaminen sujui ongelmitta, kun vähän rapsutti koiraa samalla ja se sai kääntää vasemman kyljen minuun päin. Seisomisessa ja vierellä juoksussa ei ollut mitään ongelmia, onhan sitä jo harjoitultu kotonakin monta kuukautta.
IMG_20170724_234637 IMG_20170724_182812
Päätös näyttelyharjoituksiin lähtemisestä tehtiin tunti ennen lähtöä, mutta ne tulivat kyllä tarpeeseen. Ei niinkään sen takia etteikö Hilla osaisi vaan arkuuden vuoksi. Arkuus ihmisiä kohtaan suorastaan hirvitti. Harjoituksissa siitä ei kuitenkaan ollut tietoakaan, joka poisti jännitystä huomattavasti. Hyvä juttu myös se, että Hilla sai nyt totutella korkeuden mittaamiseen ja harpaiden tarkistukseen. Itse unohdin erityisesti jälkimmäisen kokonaan, ja se onkin tällä hetkellä ainoa asia mitä on vielä harjoiteltava. Muuten olemme aivan valmiita!

Näillä näkymin esitän koiran itse, ja ainoa jännittämisen aihe koskee itseäni. Koskaan en ole koiraa esittänyt enkä liiemmin näyttelyissäkään kulkenut. Ehkä nyt olisi aika esittää ensimmäistä kertaa, innolla ja jännityksellä odotan!
WhatsApp Image 2017-07-25 at 18

2 kommenttia: