lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kuukausikatsaus | kesäkuu

kuva5
K E S Ä K U U N  T A P A H T U M A T
Pääasiassa koirat ovat vain maanneet auringossa paistattelemassa päivää. Viileämpinä aikoina ollaan lenkkeilty kävellen ja pyöräillen. Hilla on päässyt muutamaan otteeseen pitkälle pyörälenkille, joista jälkimmäisen aikana meni totaalisesti hermo koiraan. Hyvin menee aina siihen asti, kun Hilla kuuntelee. Sitten alkaa koko homma tuntua molemmista vähän turhauttavalta touhulta. Hillan juoksut ovat saattaneet vähän vaikuttaa viimeaikaisiin lenkkeihin, joten katsotaan miten homma sujuu, kun ne loppuvat. Heinäkuussa meidän pitääkin alkaa kiertää enemmän ihmisten ilmoilla, kun Hilla osoittautui todella araksi ihmisiä kohtaan. Kuun aikana tehdyt näyttelysuunnitelmat siirtyköön kalenterissa ainakin toistaiseksi, nyt pitää saada koiran arkuus ihmisiä kohtaan häviämään.

Kesäkuun viimeisenä päivänä ajauduttiin puolivahingossa pesemään koko koirapoppoo. Itsellä oli tarkoituksena vain totuttaa Hilla veteen, mutta lopulta se sai pesun saippuan kanssa. Raju päätettiin pestä samaan syssyyn eikä Helykään lopulta pesutta säästynyt. Hilla otti märällä harjalla harjaamisen rennosti, samoin Hely. Ei mitään ongelmaa. Raju ei pitänyt edes siitä. Hillan raja tuli vastaan, kun alkoi kaatamaan napolla vähän enemmän vettä kerralla, siinä vaiheessa Helykin tajusi missä mennään. Rajulle koko pesuoperaatio oli aivan hirveä.

K E S Ä K U U N  S U O S I K K I
Hely valitsisi luultavasti kesäkuun kohokohdaksi voikukat, se on syönyt niitä varmasti satoja. Itse valitsen Helyn vapaanapidon pihassa. Se pysyy etupihan ja terassin alueella hyvin ja kauemmas lähtiessä tulee kutsusta takaisin. Hely tykkää kulkea pihassa ja haistella, ja itse tykkään koiran laskea irti hetkeksi ennen iltaruokaa.

juhannus7 kuva6 K E S Ä K U U N  V I E R A I L I J A T
Blogin ylläpito tuntui kesäkuussa työltä ja välillä tuli väkisin väännettyä muutamia postauksia. En siis yhtään ylläty katsoessani vierailijoita käyneen vain 1353.

K E S Ä K U U N  P O S T A U S  J A  O M A  S U O S I K K I
Jospa tällä kertaa yhdistän tämän vain omaksi suosikikseni, joka on video loman ensimmäisiltä päiviltä. Sain sen mielestäni hyvin kuvattua ja muokattua.

K E S Ä K U U  I N S T A G R A M I S S A
Yhdeksäntoista julkaisua joihin sisältyy mm. juhannuskuvat ja videot Helystä. Kuun tykätyimmällä kuvalla osallistuin kuvakilpailuun ja se on Helystä kukkaseppele kaulallaan. Omat suosikkikuvani ovat Rajusta (jossa koira istuu) ja Helystä (kesäkuun viimeinen kuva).
Henkilön JÄLJILLÄ (@jaljillablogi) jakama julkaisu

Henkilön JÄLJILLÄ (@jaljillablogi) jakama julkaisu

Henkilön JÄLJILLÄ (@jaljillablogi) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti