Hilla

hilla7
Eräsuvun Hilla | suomenajokoira | narttu | synt. 19.4.2016

Hilla tuli meille vuoden 2016 kesäkuussa. Luonteeltaan koira on miellyttämisenhaluinen, energinen, utelias ja rohkea. Sen energia ylittää helposti monen ihmisen kärsivällisyyden rajan, kun koira hyppii ja riekkuu edestakaisin. Vaikka Hilla innostuu helposti, on se kuitenkin ystävällinen koira. Rauhoituttuaan se osaa olla oikein mukava ajokoira.

Metsästyskoiran rooli on lähtenyt hyvin käyntiin, hyviä ajoja ja yksi kettu kumossa ensimmäisen kauden jälkeen. Hilla on kettua ajavasta suvusta ja siitä koulutetaankin kettukoiraa. Kovasti ne kiinnostavat ja ensi kaudesta on toivon mukaan tulossa entistä parempi. Ääni kulkee ja jalat kantaa!

Tulevana kesänä tarkoitus olisi käydä näyttämässä Hillaa näyttelyissä, kunhan hihnassa kulkeminen alkaa sujua paremmin. Suurin haasteemme on ollut innostuksesta johtuva vetäminen, mitä olen pikku hiljaa saanut kitkettyä pois. Seisominen sujuu jo oikein mallikkaasti kuten kuvasta näkyy.

Hillan kasvua alusta asti seuranneena kiintymys koiraan on kasvanut. En voi verrata sitä Helyyn, koska ensimmäinen on aina ensimminen. Sanotaanko kuitenkin niin, että Hilla on varsin hyvä kakkonen!

Rakkautta ei voi ostaa kuin koiranpennun muodossa.
Tuntematon kirjoittaja
DSC_3249_Fotor 038_Fotor
Sivu päivitetty 29.3.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti