perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet, mutta sama itsepäinen pystykorva

Unohtamatta tietenkään meidän hassua lurppakorvaa, Rajua!


Niin vain vuosi vaihtui, 2015 jäi vain muistoihin. Vuosi vaihtui rakettien paukkeessa hyvissä fiiliksissä, toiveet ja haaveet tässä vuodessa. Toivon tältä vuodelta paljon iloa, onnea ja positiivista mieltä.

Koirien vuoden vaihde meni ihan hyvin. Vaikka kahdeksan tuntia oli aikaa ammuskella raketteja, meillä niitä tuli ensimmäiset viisi tuntia ihan harvakseen. Yhdestätoista kahteentoista taas oli niin kauhea pauke, että otin Helynkin sisälle. Katselimme sitten kahdestaan tv:tä olohuoneessa ja odottelimme, että vuosi vaihtuisi.

Kuten sanoin, uusi vuosi, uudet kujeet! Mitään en ikinä suunnittele, vaan annan kaiken mennä omalla painollaan. Aika näyttää mitä tänä vuonna tapahtuu. Blogi menee toivottavasti vain hyvään suuntaan ja pääsen kehittymään kuvaamisessa. Päivitellään tänäkin vuonna blogia ja instagramia iloisin mielin ja usein! Tänä vuonna Rajukin pääsee blogissa suurempaan rooliin :).



Yhdeksi toiveeksi (varmasti koko perheen toiveeksi) on muodostunut asia, joka koskee Rajua. Nimittäin ketulle haukkuminen. Kyllä Raju osaa, sen se on jo monesti todistanut. Usein koiran eteen pömähtää kuitenkin jostain kauris. Riistavietti herää ja illalla kirotaan, kun Raju ajoi koko päivän kaurista.

Tänään Raju ilahdutti meitä kaikkia ajamalla kettua, haukun kanssa. Oikea kultapoika meillä! Kotiin päästyään se sai lihanpalan ja kaikilta kunnon rapsutukset. On se mahtava koira! Tällä uutisella oli hyvä aloittaa vuosi 2016! Toivottavasti kaikilla on mahtava vuosi edessään!


Jäänpala nakerrettavana

Kiitos muuten viime vuonna tulleista seuraajista! Blogin lukijoihin teitä kertyi seitsemän ja instagramiin sata!

2 kommenttia:

  1. Hyvä Raju! Ihana postaus ja tosi hienoja kuvia! <3 Liityin muuten lukijaksi, kun kone vihdoin antoi luvan xD

    VastaaPoista