tiistai 26. tammikuuta 2016

Harmaa kelkkailupävä


Heips!
Viikko alkoi kymmenen tunnin "työpäivällä", heti maanantaina. TET-jakso alkoi ja heti pitkä päivä. Illalla jaksoin vain kävellä yläkertaan ja istahtaa koneen ääreen. Tänään oli kuitenkin lyhyempi päivä ja ehdin lenkille Helyn kanssa. Sen verran lihakset valittivat edellisen päivän liikunnasta, että nappasin potkukelkan jalkojeni alle. Se olikin lopulta järkevin ratkaisu kuluttaa Helyn kerääntynyttä energiaa.

Ihan tosissani sain potkutella, ettei Helylle tulisi kovaa painetta kaulaan ja niskaan, tyhmä kun olin ja laitoin vahingossa kaulapannan neidin kaulaan. Hely juoksi kovaa vauhtia pitkän matkan neljän kilometrin lenkistä, mutta kun energia oli purkautunut, loppulenkki meni aivan täydellisesti! Tai sitten hidastunut vauhti johtui kotiin päin menosta... Kuitenkin se mitä täydellisellä meinaan, tarkoittaa ettei Hely niskonut hihna rautalangan tiukkana tai pysähdellyt haistelemaan. Lisäksi se meni hyvin potkukelkan edessä eikä sivulla.

Raskaan viikon väliin oli mukavaa päästä viettämään Helyn kanssa aikaa, vaikkakin vain lenkin muodossa. Vielä parempi oli tietenkin onnistunut lenkki! Nyt olen valmis huomiseen puoli kahdeksan päivään, onneksi perjantai on vapaapäivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti