tiistai 12. tammikuuta 2016

Kuvahaaste

Rauha, tunnelma, ilo, jouluisuus, talvisuus. Ne olivat sanat, joihin piti liittää jokin kuva. Vaihdoin kuitenkin jouluisuuden tilalle ystävyyden, sillä joulu oli ja meni. Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee. Tai jotain sinne päin ;).

RAUHA
Kuvassa oli oikeasti rauhaisa tunnelma. Raju oli 10 tunnin metsäreissun jälkeen ihan puhki. Se tuotiin sisälle juomaan ja tarkistamaan tassujen tilanne. Raju pisti makuulle ja silmät kiinni. On se hurmaava koira!


TUNNELMA
Ensin oikein yrittämällä yritin ottaa tälläistä kuvaa, mutta sitten tilanne tulikin ihan yllättäen. Kuva sopii tähän kohtaan kuin nenä päähän!


ILO
Kuvittelin ilon koiran kannalta. Olisin voinut valita tähän kuvan, jossa Hely juoksee. Tiedän kuitenkin, että tässä tilanteessa Hely oli ikionnellinen. Hiirenmetsästys on koiran lempipuuhia.


YSTÄVYYS
Kuvasta välittyy ystävyys ja toisesta välittäminen. Katsomme samaan suuntaan ja rapsutan samalla Helyä. Vaatii myös paljon tuolta koiralta pysyä paikoillaan.


TALVISUUS
Tästä kuvasta talvisen tekee lumi ja potkukelkkailu. Lunta oli tuona marraskuun viikonloppuna niin paljon, että kuusen oksatkin taipuivat lumen painosta.


2 kommenttia: