lauantai 30. tammikuuta 2016

Jotain uutta blogiin

Heippa!
Blogi tuntui kaipaavan jotain uutta ja väkersin sitten uuden bannerin ja vaihdoin sivupalkkien puolta. Välilehdetkin löytyy sieltä sivupalkista tästä lähin. En kuitenkaan ihan huvikseni raahautunut sängystä puoli kahdeksalta muokkamaan blogia...

Kaikki alkoi siitä, kun bloggerin mallin suunnittelutyökalu ilmoitti virheestä jota yritin pari päivää korjailla. Lopulta päätin (aamulla puoli kahdeksan) vaihtaa kokonaan mallia ja aloitin koko homman alusta. Vaihdoinkin mallia sitten sen kymmenen kertaa ennen kuin blogger suostui jättämään virheet jonkun muun vaivoiksi.

004

Eräs lukija vinkkasi minulle flickristä, kun valitin bloggerin pilaavan kuvieni laadun. Lauantaina jaksoin perehtyä tähän kunnolla ja kirjauduin lopulta sisään. Hieman hankalaa vielä tämän käyttö surkean englannin taidon takia, mutta eiköhän tämä ala pian luonnistua.

Kannettavani muisti alkaa olla niin täynnä, ettei kuvat meinaa enää mahtua koneelle. Keskustelin tästä isäni kanssa ja ulkoinen kovalevy on nyt harkinnassa. Tai ennemminkin ostosjonossa. Toivottavasti sen hankkimiseen ei mene puolta vuotta, kuten meillä yleensä.

001

005

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva tää uus ulkoasu! :) jos liittää kuvat postaukseen flickrin kautta, pitääkö kuvat koodata HTML-"tekstillä" postaukseen? :) Toivottavasti tajusit mitä yritin selittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo pitää, en ainakaan tiedä muuta tapaa :)

      Poista
  2. Tää ulkoasu on ihana! <3 Ja noi kuvat myös <3

    VastaaPoista