sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Tartutaan haasteeseen - vaan ei blogihaasteeseen



Heips!
Kovat pakkaset saapuivat taas. Itse en ole sellainen ihminen, joka niistä kauheasti valittaisi. Kunnon talvi kestää Suomessa kuitenkin aika vähän aikaa. Nautin siis tästä lumen määrästä ja pakkasista, vaikka kuinka kylmä olisi! Samoin tekee Hely.

Pakkasien vuoksi en ole viitsinyt Helyä kauheasti lenkkeilyllä kiusata. Hely lähtee aina enemmän kuin mielellään lenkille, eikä sillä tule kylmä helposti. Emme kuitenkaan pitkiä lenkkejä näillä pakkasilla kierrä. Lenkin jälkeen se pääsee sitten hetkeksi sisälle sulattamaan jääpuikot leuastaan.

Tämän päivän lenkki on aika rento. Hypimme pellolla ja annoin Helyn haistella eri jälkiä. Vähän vaihtelua tien reunassa kulkemiseen. Kovasti olisi varmasti koiran tehnyt mieli päästä juoksemaan, mutta ehkä sitten ensiviikolla.

Ajattelimme äitini kanssa osallistua erääseen facebook-haasteeseen. Se kuulosti kivalta, joten miksipä ei. Haaste kantaa nimeä laavu 2016 -haaste. Luulin ettei tässä pienessä kyläpahasessa ole yhtään mitään, ompa sittenkin! Laavuja nimittäin!

Haasteen ideana näin päällisin puolin on käydä vuoden aikana 25 laavussa. Oli siinä muitakin sääntöjä, mutta tämä on kuitenkin ykkösjuttu. Blogiin kerron tästä, koska luultavasti myös Hely tulee parilla laavulla vierailemaan. Samalla tulee tehtyä lenkkikin, joten miksi ei. Laittakaa kommenttia, jos aiotte osallistua, olisi kiva kuulla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti