perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuonna 2016...

tapahtui vaikka ja mitä! Sen lisäksi, että meille saapui kolmas koira, vuonna 2016 tapahtui paljon muutakin. Jokaisesta kuukaudesta löydät omat koosteensa kuvien kera, kun selaat hieman alaspäin. Sitä ennen käyn kuitenkin läpi hieman blogin tilastoja.

Tänä vuonna kävijämäärät pomppasivat ihan kunnolla ja erityisen selvä raja näkyy syyskuun ja lokakuun välissä. Ero on niin suuri, että siihen on oltava jokin erityinen syy. En vain ole millään keksinyt mikä tämä syy on. Alapuolella kävijämäärät kuukausittain, jotta tekin näette tämän hurjan nousun.

Tammikuu 596
Helmikuu 260
Maaliskuu 272
Huhtikuu 295
Toukokuu 359
Kesäkuu 802
Heinäkuu 468
Elokuu 408
Syyskuu 274
Lokakuu 4493
Marraskuu 5320
Joulukuu -

En tiedä kuinka hyvin nuo paikkansa pitävät, mutta eivät kai ne paljon huijaa. Kesäkuun nousun selittää varmasti Hilla, joka saapui tuolloin. Lokakuun kävimämääristä en osaa sanoa yhtään mitään. Mahtavaa, että ne nousivat, mutta miksi? Se on iso kysymysmerkki.
024_Fotor_CollageTAMMIKUU Tammikuussa saimme valkean maan, Raju aloitti vuoden ketun ajolla, kävimme Helyn kanssa paljon metsässä ja potkukelkailemassa ja kerroin blogissa normaalia enemmän omia mielipiteitäni. Tammikuu oli blogin aktiivisin kuukausi, postauksia tuli tehtyä 15 ja luetuin postaus oli metsästykseen liittyvä.
080_Fotor_CollageHELMIKUU Sain helmikuussa uuden kameran liian pitkän harkinnan jälkeen ja tein kamerajutuista muutaman postauksenkin. Stressasin yhteishakua aivan älyttömästi ja vihjasin Ruokakupista on moneksi -postauksessa tulevasta koiranpennusta. Kuukauden lopussa oli monella tavaa pieleen mennyt Ylläksen reissu. Mitä löytyy kameralaukustani oli helmikuun luetuin postaus ja kirjoitin yhteensä kahdeksan postausta sen kuun aikana.
013_Fotor_CollageMAALISKUU Maaliskuu blogissa alkoi postauksella Millainen on hyvä blogi. Itse olimme vielä kuun alussa hiihtolomaa viettämässä mutta heti kotiin päästyämme käytimme viimeiset lumet hyväksemme hiihdon merkeissä. Kävimme myös pariin otteeseen kävelyllä lumikenkien kanssa ja ottamassa kivoja kuvia lähimetsässä. Lumien sulettua aloitin koirahäkkien kevätsiivouksen ja kuun lopussa kävimme laavuilemassa kaksi kertaa. Yhteensä postauksia kertyi maaliskuussa yhdeksän ja luetuimmiksi postauksiksi ylsivät aiemmin mainittu millainen on hyvä blogi sekä postaus, jossa pohdin eri ryhmien koirarotuja.
081_Fotor_CollageHUHTIKUU Stressasin, seurasin kevään etenemistä, kirjoitin muutaman postauksen metsästyksestä ja rustasin huhtikuun luetuimman postauksen, "rotumääritelmä" suomenpystykorvasta. Huhtikuussa jatkoimme maaliskuun postaustahtia kirjoittamalla yhdeksän postausta.
036_Fotor_CollageTOUKOKUU Tämä kuukausi alkoi tuttuun tapaan Vapulla ja aiheeseen sopivilla kuvilla. Lämpenevien päivien kunniaksi aloitimme pitkät pyörälenkit, jotka olivat pituudeltaan 10-20 kilometriä. 14. päivä Hely täytti kahdeksan vuotta ja tein blogiin videon. Homma etenee -postauksessa vihjasin toisen kerran tulevasta koiranpennusta, tämä kuukausi oli myös itselleni viimeinen peruskoulussa. Postauksia tuli kirjoitettua yhdeksän ja luetuimmaksi nousi Helyn synttäripostaus videoineen.
DSC_1185_Fotor_CollageKESÄKUU Kesäkuussa aktivoiduin enemmän kirjoittamisen suhteen ja blogi eli muutoksen aikaa. Tuli koiranpentu Hilla, nimi vaihtui ja into bloggaamiseen vain kasvoi. Postaukset ovat mielestäni edelleen hyvin kirjoitettuja ja toteutettuja. Henkilökohtaiseksi postaussuosikiksi yltää Hei hei peruskoulu -postaus, koska se oli minulle loppujen lopuksi todella suuri juttu. Mukaan mahtui monen moista postausta, niin Hillasta kuin Helystäkin, erämessuista, video sekä hieman ärsyyntynyt vastaus postauksen muodossa heille, jotka arvostelivat hieman negatiiviseen sävyyn koirahäkkiemme pohjaa. Blogin katsojaluvut nousivat jopa hieman yllättäen kesäkuussa todella paljon ja yllätyksekseni laatoihin liittyvä postaus nousi luetuimmaksi ja olen siihen kyllä itsekin todella tyytyväinen! Kirjoitin kokonaiset 12 postausta.
DSC_4491_Fotor_CollageHEINÄKUU Suurin piirtein heti kuun alussa postilaatikkoon tipahti ihka ensimmäinen voittamani palkinto, tai Hillahan sen oikeastaan voitti. Kirjoitin myös valokuvauksesta ja kävimme Helyn kanssa paljon heinäkuun aikana kuvaamassa. Muutama laavukin kierrettiin taas vaihteeksi ja kirjoitin pitkän sepustuksen millaista arki Hillan kanssa on. Kyseinen postaus taisteli itsensä kuukauden luetuimmaksi kahdentoista postauksen seasta.
DSC_4979_Fotor_CollageELOKUU Muistelin blogihistoriaani, mietin blogin tulevaisuutta opiskeluiden keskellä, nautimme viikonlopuista marjametsässä ja kävin Hillan ja isäni kanssa metsässä päästämässä pentua irti. Elokuu oli blogissa hiljaisempaa opiskeluiden ja toisen paikkakunnan vuoksi, mutta siitä huolimatta postauksia kertyi seitsemän joista Sänkipellolla Hillan kanssa oli luetuin.
114_Fotor_CollageSYYSKUU Blogin hiljaisin kuukausi vain kolmella postauksella. Parhaiten mieleen jäi Hillan yritys ajaa jänistä sekä lähes 20 kilometrin vaellusreissu koiran kanssa. Nautin suuresti viikonlopuista kotona, kun pääsin lenkittämään koiria ja olemaan kotona. Luetuin postaus oli Laavuillaan taas.
146_Fotor_CollageLOKAKUU Rajulle sattui jälleenkerran ja jo toisen kerran saman asian takia lähdettiin tikattavaksi ja metsästyksen suhteen tuli vähän takapakkia, kun Raju joutui pitämään taukoa. Hillan kanssa taas otettiin askel eteenpäin, kun se ajoi ensimmäistä kertaa kettua. Syyslomaakin päästiin viettämään ja me suuntasimme nenämme kohti Vuokattia. Lokakuun lopussa kävimme pikkuveljeni sekä Hillan kanssa metsässä, metsästyspainotteinen kuukausi siis. Neljästä postauksesta luetuimmaksi nousi Taas sattui ja tapahtui.

065_Fotor_CollageMARRASKUU Marraskuun viidestä postauksesta luetuin oli Pitkän päivän jälkeen väsyttää, jossa oli pitkästä aikaa kuvia Rajusta. Otin myös todella kivoja talvisia kuvia Helystä ja kuun viimeisessä postauksessa kehuin Hillaa fiksuksi koiraksi, kun se oli oppinut hyvän tavan. Marraskuu koirien kanssa oli vähän hiljaisempaa, se meni lähinnä lenkkeillessä.
043_Fotor_CollageTOUKOKUU Joulukuu pyörähti käyntiin joulukalenterilla, joka kesti loppuun saakka. Joulukalenterin luukkuja tuli siis 24 ja kaksi postausta siitä mitä meille kuuluu (+ tämä). Stressasin suuresti työssäoppimispaikkaa ja viime hetkien kokeet ennen lomaa painoivat päälle, kalenterikin aiheutti paineita. Kokonaisuudessaan todella stressaava kuukausi, mutta siitä huolimatta pidin tästä joulukuusta. Tähän asti luetuin postaus joulukuulta on joulukalenterin 1. luukku

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä tää postaus oli tosi kiva. Kaikille kuukausille oli omat kuvat ja tekstiä oli juuri sopivasti! Tykkäsin!

    VastaaPoista
  2. Veikkaan kävijäpiikkien syyksi jotain ns. nettirobottia, ei sen kummempaa. Googlella löytää lisätietoja.

    VastaaPoista