torstai 22. joulukuuta 2016

Joulukalenteri | 22. luukku

Näyttökuva (12)
Blogin instagram. Sinne hyppäsin sekaan jo ennen tämän nykyisen blogin perustamista. Olihan se aluksi vaikea sulautua joukkoon, kun ei millään meinannut löytyä muita koirabloggaajia. Jossain ne piilottelivat ennen kuin löysin edes muutaman.

Pikku hiljaa alkoi mielenkiintoisia seurattavia kertyä ja nykyään listastani löytyy niitä 86. Kaikki liittyvät jollain tapaa koiriin tai luontoon, sillä ne ovat asioita joita mieluiten seuraan. Olen todella kriittinen tämänkin asian suhteen ja siksi seuraan ainoastaan 86. Se on pieni määrä verrattuna siihen kuinka moni meitä seuraa. 445 seuraajaa, se on todella paljon!
Näyttökuva (26)
Seuraajani ovat varmasti jokainen koiraihmisiä, rakentuuhan tili kokonaan koiriin. Mukana on paljon pystykorvasta ja ajokoirasta kiinnostuneita ihmisiä ja juuri he ovat ahkerimpia kommentoijia ja tykkääjiä. Uskon, että pystykorvan tai ajokoiran omistajan on helpompi ymmärtää kuvieni kuvatekstejä ja päästä niihin enemmän sisälle. He tietävät mistä puhun.

Mitä blogin instagramtilillä sitten on? Kaikkea. Koirien kuvia enimmäkseen. Osa kameralla otettua parhaimmistoa, puhelimen räpsyjä tai blogipostauksiin liittyviä kuvia. Usein kuvateksti kertoo enemmän kuin itse kuva. Infoan paljon blogin asioita ja muutoksia sekä kerron uusista postauksista.

Instagramista löytää ensimmäisenä ne jutut, jotka päivittyvät blogiin viimeistään viikon sisällä tapahtuneesta. Tililtä löytyy useampi kuva lenkeistä ja koirien hölmöyksistä.

Jos sinua kiinnostaa puhelinkuvat ja asiat, jotka kerron ajallansa, liity ihmeessä mukaan. Yritän toki kertoa samat asiat blogissa, mitä instagramiinkin eksyvät, mutta aina ei voi onnistua. Meidät löytää instagramista nimellä tuuliblogi
Näyttökuva (27) Näyttökuva (28) Näyttökuva (29)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti