maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulukalenteri | 19. luukku

Muutama koulupäivä enää, sitten kotia kohti. Loman kynnyksellä on hyvä esitellä teillekin huone, jossa olen viimeiset puoli vuotta asunut. Koskaan tästä ei täydellistä tule, mutta suunta on oikea. Tällä hetkellä huone on hieman kolkko enkä millään keksi miten tätä piristäisi, mutta nappasin silti muutaman kuvan tekstiä värittämään.

Opiskelija-asuntoloiden huoneet kieltämättä ovat todella pieniä. Erityisesti, jos niissä on kaksi. Minun onnekseni olen kuitenkin huoneessa yksin ja hyvä niin, ei sitä ihan jokaista minuuttia jaksa viettää ihmisten kanssa. On mukava olla välillä yksin. Alla olevista kuvista näette tarkemmin miltä huoneeni näyttää.
018_Fotor 008_Fotor
Huoneiden kaihtimet ovat suurimmalla osalla jatkuvasti kiinni. Ikkunoiden alla kulkee paljon ihmisiä ja vieressä on toinen asuntola, josta on suora näköyhteys tähän asuntolaan. Ikkunan alle laitoin valot joulukuun alussa tuomaan hieman joulumieltä. Verhot taas ovat aivan kauheat, mietinkin voisiko ne vaihtaa...

Kuten kuvasta voi päätellä, pöydän ympäristö on käytetyintä aluetta. Koulujutut, tietokone, valokuvat, kosmetiikka ym. Laatikoihin olen tunkenut kaikkea sälää, jota en näkyville halua.
013_Fotor Kahdessa ensimmäisessä kuvassa ei näkynyt lainkaan ovea tai kaappeja. Ei niissä sen kummemmin mitään esiteltävää ole. Toisesta löytyy ulkovaatteet ja kenkiä, toisesta muut vaatteet, petivaatteet ja joitain ruokia kuten riisi ja kaakao. Pyyhkeet roikkuvat naulakoista kaappien vieressä.
012_Fotor Ilmoitustaululla on vain joulukalenteri ja lukujärjestys sekä muutama ylimääräinen juttu esim. tuo lippunauhaan alunperin tarkoitettu suomen lippu.
011_Fotor021_Fotor Näissä kuvissa näkyy lähemmin pöytäni. Olen yrittänyt kerätä siihen vain tärkeimmät asiat kuten tietokone ja kosmetiikka. Silti siihen kerääntyy vähän väliä tiskiä ja paperiroskaa. Koreihin olen järjestänyt joitain juttuja, pöydällä paljon siistimmän ja kivemman näköistä! Huomatkaa mustan korin hintalappu, saksien etsiminen kävi liian vaikeaksi tehtäväksi.
023_Fotor Ostin myös Jyskistä kivat valot tuohon pöydälle, eivätkä olleet edes kalliit. Tällä hetkellä ihan suosikkijuttujani. 015_Fotor 016_Fotor 010_Fotor
Pöydän vieressä vielä sänky ja nurkassa tuoli, johon voin laittaa puhelimeni yöksi latautumaan. Lattialle ostettiin pieni tähtimatto, joka näin tarkemmin ajateltuna olisi voinut olla isompikin. Suurempi matto voisi tuoda lisää kodikkuutta huoneeseen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti