keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukalenteri | 21. luukku

Olen innostunut kuvien tilaamisesta, sillä asuntolan seinät olisivat muuten aivan tyhjät ja tylsät. Jotain väriä siihenkin kämppään tarvitaan. Olen rakentanut seinälleni niin sanotun valokuvaseinän, joka ei tosin ole sellainen minkä kuvasta olette saattaneet yhdessä luukussa nähdä. Päivä postauksen julkaisun jälkeen laitoin uudet kuvat vanhojen seuraksi seinälle ja vaihdoin vieläpä niiden paikkaa.

Tässä luukussa ainoastaan koirakuvat, sillä osassa kuvista on maisemia ja kuvia minusta muiden ihmisten kanssa.

Miksi tilasin nämä kuvat?
046_Fotor
Tämän kuvan halusin, koska se on paras yhteiskuva minusta ja Helystä. Meistä on todella vähän yhteiskuvia, sillä minä olen se koirien kuvaaja perheessämme enkä juuri koskaan saa ketään ottamaan yhteiskuvaa minusta ja Helystä.
002_Fotor
Jokin kuva oli saatava myös Humusta ja tämä oli paras niistä. Humusta oli todella hankala saada kuvaa, joten minulla on vain muutama hyvä kuva koirasta.
DSC_3988_Fotor
Rakastan tuota pentukuonoa! Se on vaan niin suloinen, että pakkohan sekin oli tilata asuntolan seinälle.
DSC_3249_Fotor
Hillan kanssa taas yhteiskuvia riittää! Se tykkäsi olla sylissä eikä kukaan koskaan kieltäytynyt koiraa ottamasta syliinsä. Silkkinen kuono kaulalla ja tassut olkapäillä oli yksi Hillan pentuajan ihanimmista jutuista.
DSC_2109_Fotor
Tämä on yksi suosikkikuviani mitä Hillasta on. Vaikka tausta onkin vähän häiritsevä, niin muuten kuva on juuri oikealla hetkellä otettu ja niin viaton ilme.
127_Fotor
Tämäkin yksi harvoista hyvistä yhteiskuvista Helyn kanssa ja tästä huomaa miten pieni pystykorva oikeasti onkaan. Jokainen onnistunut yhteiskuva Helyn kanssa lukeutuu suosikkeihini.
DSC_0760_Fotor
Ei ole ehkä parhaimpia otoksia, mutta tässäkin on sitä jotain mikä sai minut tilaamaan kuvan. Ja tuo vauvamasu!
077_Fotor
Jokaisesta koirasta on oltava kuva seinällä ja tämä kuva valikoitui Rajusta. Syinä Rajun rauhallisuus ja se, että koiralla ei ole esim. kaulapantaa häiritsemässä kuvaa.
182_Fotor
Tunnelma tässä kuvassa on syy miksi minulla on tämä kuva paperilla. Pidän erityisesti siitä, että meistä näkyy vain sinetti laskevaa aurinkoa vasten.
235_Fotor
Näitä kuvia on muutama ja ne kuvat saavat hyvälle tuulelle. Raju ja Hely ovat ihan hyvää pataa keskenään ja innostuivat ennen Hillan tuloa välillä leikkimään keskenään. Ne juoksivat häkin viertä vierekkäin ja hyppäsivät kopin seinää vasten moikkamaan toinen toistaan.
397_Fotor
Tämä kuva ihan vain sen takia, että se on otettu konfirmaatiopäivänäni. Vieraiden jo lähdettyä hain Helyn kanssani muutamiin kuviin.
DSC_9148
Tässä kuvassa Hillan luonne tulee hyvin selkeänä esiin, kuva valittu vain sen hauskuuden vuoksi. "Mitä ihmettä tuolla on??" miettii Hilla ensimmäisenä päivänään meillä. Vai olisiko kenties kuperkeikka aluillaan? Vastaus löytyy ainoastaan itse koiralta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti