torstai 1. joulukuuta 2016

Fasaanijahdissa

Yritin ottaa viikonloppuna itsenäisyyspäiväkuvia, mutta lauantaina Hely pisti stopin heti alkuunsa. Naapurimme häkkifasaanit saivat olla rauhassa koko kesän, monen kuukauden ajan. Kunnes Hely viimein tajusi niiden olinpaikan.

Helyn kiinni saaminen olikin oma haasteensä. Yksin en olisi sitä saanut kiinni, mutta äidin avustuksella sain koirasta viimein otteeni. Erittäin vastahakoisesti Hely seurasi ärtynyttä kuvaajaansa naapurista oman tontin puolelle. Meni kuvaukset mönkään :D.

Ihan mukava juttu, että Hely haukkuu edes jollekin muulle kuin oraville, mutta valitsi sitten kohteekseen juuri naapurin fasaanit. Yritä nyt sitten miettiä pitääkö olla vihainen vain kehua, kun lintukoira osoitti kiinnostuksensa (naapurin) fasaaneihin. No, kotiin palasin ärtyneenä, jälkeen päin juttu vain naurattaa. Onneksi naapurimme ei ole (toivottavasti) vihainen Helyn tervehdyskäynnistä!

Yritin kuvata sunnuntaina joitakin kuvia itsenäisyyspäiväksi, mutta homma taisi siirtyä seuraavalla viikonlopulle. Kuvasin myös videota päivästämme, joka tosin jäi vähän kesken.

2 kommenttia:

  1. Ite en kanskaa tykkää tosta uudesta Bloggerista, jotenkin sekava tollanen :/

    Meilläkin syödään muuten Valiota! Todella hyvä merkki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella sekavan oloinen, eikä tuu blogejakaan luettua yhtä paljon kuin ennen. Ne olivat niin kivasti näkyvillä, kun bloggerin avasi, nykyään pitää erikseen etsiä. Ja tuo valio on meillä kyllä ihan ykkösruoka, sitä aina tilataan lisää ja koiratkin tykkää! :)

      Poista