keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Lämpimien säiden etu

057-001
003
081
Lämpimät säät tarjoavat erinomaisen kuvausmahdollisuuden. Koiralla on niin kuuma, etteivät ne jaksa riehua, vaan istuskelevat tai seisovat rauhallisina ja kerjäävät rapsutuksia. Niitä ei kiinnosta, jos nappaan parikymmentä kuvaa. Vaikka kyllä Helyltä ainakin menee jossain välissä hermot ja se haukahtaa kärsimättömänä.
079 071 060
Tuntuu, että lämpimät säät ovat vähän vaihtelevasti koirien mieleen. Tai ainakin Rajun. Hely hakeutuu heti punaruskean turkkinsa kanssa varjoon makaamaan, mutta Raju sen sijaan saattaa käydä aurinkoon makuulle. Ei sekään tosin koko päivää siinä viihdy, mutta hetken aikaa kuitenkin.
050-001
043
Vaikka koirilla on kuuma ja ne ottavat rennosti, päivän ja yön aikana keräytynyt energiakin purkautuu jossain vaiheessa. Rajulla ylimääräisenä hössöttämisenä ja Helyllä haukkumisella. Metsässä on aina jotain mielenkiintoista. Onneksi ei vielä ole koirahäkkien viereisestä metsästä bongattu käärmettä, sellainenkin on sieltä joskus yritetty tappaa. Yritykseksi jäi silloin.

Kesäkuussa on myös erämessut Riihimäelle ja sinne suuntaamme tänäkin vuonna koko perheen kanssa. Onko joku tulossa kyseisille erämessuille? Meillä ainakin tulossa mielenkiintoinen ja odotettu reissu, eikä pelkästään messujen osalta. 100% varmasti kamera kulkeutuu mukaan ja postausta luvassa!

Sen enempää erämessuja miettimättä, vietetään nyt viimeiset hetket koulussa ennen lomaa. Itse otan kaiken irti loppuviikosta, sillä en palaa enää tuohon kouluun kesäloman jälkeen. Nyt ei kuitenkaan vielä surra vaan nauretaan ja yritetään nauttia (liian) lämpimistä säistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti