tiistai 14. kesäkuuta 2016

Muutoksen aika

DSC_9157
Kun saavuitte blogiini, huomasitte varmasti uuden ulkoasun sekä bannerissa olevan uuden nimen, jäljillä. Mistäkö se johtuu, kerron sen teille nyt.

DSC_9215
Perustin blogin Helyä ja Helyn kuulumisia varten. Kerroin paljon Helystä ja silloin Raju jäi vähän varjoon. Pikku hiljaa olen kuitenkin ottanut Rajua enemmän postauksiin ja  jakanut siitä kuvia. Kun Hilla tuli meille, tiesin heti kuka tulee olemaan blogissani suurena osana. Punainen pikinokka -nimi ei enää käy. Haluan ajokoirammekin enemmän esille blogissa ja olen aika varma, että tekin haluatte kuulla niistä lisää.

Blogin nykyisen nimen voi ymmärtää varmasti monella tavalla, mutta minä yhdistän sen metsästykseen. Ajattelin sen niin, että koira on jonkun eläimen jäljillä. Siitä tulee uusi nimi, jos joku sitä mietti. :)
DSC_9115

6 kommenttia:

  1. likaisen näköiset tarhat !

    VastaaPoista
  2. Huono pohja tarhoilla.. miksi ei hiekkapohja ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa että nyt hypättiin sotkuisesta häkistä huonoon pohjaan. Me ollaan koettu laatat hyväksi vaihtoehdoksi, hiekka ei ole ainoa oikea vaihtoehto.

      Poista
    2. tassut kärsii.
      T. Jasmin

      Poista
    3. On totta, että esim Rajulla halkeilee tassut, mutta se ei johdu ainoastaan häkin pohjasta. Meillä myös hoidetaan tassut aina kuntoon. Mutta se onkin meidän ongelmamme, ei kenenkään blogini lukijan.

      Poista