perjantai 31. maaliskuuta 2017

SAJ:n päänäyttely

Suomen Pystykorvajärjestön päänäyttelyn jälkeen tulin kipeäksi enkä ole vieläkään täysin terveenä. SAJ:n näyttelyyn oli kuitenkin päästävä, vaikka sitten vähän flunssaisena. Päänäyttely järjestettiin Kauhavalla Anssin Jussin Areenalla (Härmän kylpylä) ja pidettiin sisätiloissa. Kehiä oli kaksi ja suomenajokoiria oli molemmissa kehissä. Koska itse seurasin vain 2. kehää, minulta meni täysin ohi narttujen junioriluokka. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä se, sillä siinä oli Hillan ikäiset.

Pystykorvien näyttelyyn verrattuna tuolla oli rauhallista. Jokainen koira käyttäytyi hyvin eikä kuulunut kuin satunnaisia haukahduksia. Hyviä kuvia olisi saanut takuuvarmasti ellei areenalla olisi ollut niin huono valaistus. Onneksi kamerani sietää hyvin ISO-arvon nostamista ja muokkauksella saa vähän kuvia pelastettua.

Näyttelystä sai uutta intoa Hillankin koulutukseen. Tuo koira ei nimittäin lähde näyttelyihin kiskomaan tai haukkumaan. Kuten viime postauksesta näki, seisominen onnistuu jo hyvin ja sunnuntaina hihnassa kulkeminenkin meni hyvin. Oli mahtavaa käydä katsomassa miten näyttelyhomma toimii, kyllä me tästä Hillankin kanssa kehään päästään.


näyttely7
näyttely9 näyttely18 näyttely21

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti