lauantai 11. maaliskuuta 2017

Nyt saa vetää!

hilla3
Koska metsästyskausi loppui, on Hillalle pakko keksiä seuraavan puolen vuoden ajaksi jotain tekemistä. Koira ei kestä olla sitä aikaa häkissä, ei vaikka se pääsisi kävelylenkille silloin tällöin. Hilla tarvitsee vauhdikasta tekemistä.

Kaikista niistä vetovaljaista valitsin Zero DC short -valjaat. Ne on sopivat hyvin vetoon, jossa vetopiste on vähän korkeammalla, kuten pyöräily tai juoksu. Tätä valjastyyppiä käytetään paljon myös kävelyvaljaana. Valjaat on ostettu netistä Murren Murkinasta, sillä meillä ei ollut mahdollisuutta lähteä kokeilemaan valjaita mihinkään.

Heti, kun perjantaina pääsin kotiin, sovitin valjaat Hillalle ja lähdin potkukelkkailemaan. Omaan silmään vetovaljaat näyttää istuvan koiralle hyvin eikä Hillaa haittaa pitää niitä yllään. Ainoastaan niiden laitto meinasi tuottaa vähän hankaluuksia, millään ei olisi malttanut pysyä paikoillaan! Perjantaina teimme lyhyen neljän kilometrin lenkin, mutta lauantaina matkaa tuli jo n. 10 kilometriä. Reissun jälkeen koira ei osoittanut minkäänlaisia uupumuksen merkkejä.

hilla2 hilla6 hilla8 hilla15 hilla17 hilla9

4 kommenttia:

  1. Itekki oon aatellu näitä valjaita sen takia että on niin monipuoliset ja ei pitäis kainaloista kiristää.. Saas nähä raskisko sitä hankkia ko ei oo mahollisuutta sovittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans vähän epäröin kun ei ollut mahdollisuutta päästä sovittamaan. Kokotaulukko piti kuitenki hyvin paikkansa ja saatiin sopivat valjaat. Oon ollu kyllä tyytyväinen eikä Hillakaan oo valittanut :)

      Poista
  2. Jes hieno juttu, että sopivat valjaat löytyi ja pääsitte kunnolla vetohommiin. On kyl onnellisen näköinen koira :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ainakin se tykkää! Kuviakaan ei saa yksin otettua, kun Hilla haluaa liikkua koko ajan. Kauhee riehuminen alkaa jos hetkeksikin pysähtyy :D

      Poista