keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kuukausikatsaus | helmikuu

065_Fotor
Vuoden toinen kuukausi takanapäin ja maaliskuu starttaa yllättävän talvisena. Maaliskuu on jo kevätkuukausi, mutta voisin mieluusti viettää yhden talvisen kuukauden lisää. Tai sanotaanko talvikuukauden, tämä talvi ei erityisen talvinen ole ollut.

H E L M I K U U N  T A P A H T U M A T
Helmikuun tapahtumat eivät mieleen nouse yhtä hyvin kuin tammikuun. Erityisesti ajokoirat viettivät aikaansa paljon kotona, kun kelit eivät sallineet metsästystä. Kauden viimeiset päivät olivat koirien kannalta hyvät, mutta se ei juuri ilahduttanut. Hiihtoloma alkoi ja lähdimme Pyhälle.

Hely pääsi muutaman kerran irti ja kävimme heti helmikuun alussa retkeilemässä luonnon päivän vuoksi, muutoin Helyn kanssa lenkkeiltiin ihan normaalisti.

pelto21 H E L M I K U U N  S U O S I K K I
Pakkohan meidän suosikki sisäkoira on nostaa esiin. Raju  ei nimensä mukaan ole erityisen raju, vaan rauhallinen ja ystävällinen koira. Erityisesti sisälle tultaessa se ensin pitää kauheaa vauhtia yllä ja, kun kaulapanta viimein otetaan pois, se ryntää suoraan olohuoneeseen jo tutuksi tulleella paikalla ja laittaa makuulle.

H E L M I K U U N  V I E R A I L I J A T
Helmikuussa blogin tilastot laskivat odotetusti. Julkaisin vain neljä postausta ja se näkyy tilastoissa. Yhteensä helmikuussa tuli 5534 sivunkatselua. Päivittäin niitä kuitenkin kertyy 100-300. Oma tavoitteeni täyttyi jälleen, tässäkin kuussa tuli yli 4000 sivunkatselua.

H E L M I K U U K U U N  P O S T A U S & O M A  S U O S I K K I
Helmikuun luetuin postaus on tammikuun kuukausikatsaus (146) ja omaksi suosikikseni yltää puolituntia sunnuntaista -postaus (118). Siinä oli paljon kivoja kuvia ja sain koottua mukavan postauksen, vaikka asiaa oli vähän. Yhteensä tein vain neljä postausta

H E L M I K U U  I N S T A G R A M I S S A
Lisäsin blogin instagramiin 11 kuvaa ja neljä videota. En ole ikinä julkaissut yhden kuukauden aikana noin montaa videota, joten jotain uutta sinnekin. Neljästä videota tykätyin on video, jossa Hely nappaa tassulla napuja yksi kerrallaan veden seasta. Samalla se sai kaikista julkaisuista eniten kommentteja. Tykätyimmiksi kuviksi yltää kaksi kuvaa, jotka kumpikin näkyvät alhaalla heti videon jälkeen. Omia IG-suosikkeja niin paljon, että jätetään ne nyt kertomatta.

Henkilön JÄLJILLÄ (@jaljillablogi) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti