torstai 23. maaliskuuta 2017

SPJ:n päänäyttely

Tänä vuonna Etelä-Pohjanmaalla järjestetään Suomen Harmaahirvikoirajärjestön (11.3 Kauhava), Suomen Pystykorvajärjestön (19.3 Ähtäri) sekä Suomen Ajokoirajärjestön (26.3 Kauhava) päänäyttelyt. Näistä kahteen jäljimmäiseen aion osallistua itse kuvaajan ja sivustaseuraajan roolissa.

Hillan kanssa pitäisi tämän vuoden aikana käydä näyttelyissä pyörähtämässä, joten SAJ:n päänäyttelyyn on kiva mennä katsomaan miltä se näyttelyhomma oikein näyttää. Sitä näyttelyä päästään kuitenkin seuraamaan vasta tulevana sunnuntaina. Viime sunnuntaina lähdimme katsomaan Ähtäriin Suomen Pystykorvajärjestön näyttelyä.

Näyttelyissä oli kolme kehää, yksi kullekin rodulle (suomenpystykorva, pohjanpystykorva, karjalankarhukoira). Me seurasimme lähes koko ajan suomenpystykorvien kehää. Pohjanpystykorviakin kävimme nopeasti katsomassa viereisessä kehässä. Meteli oli juuri sitä mitä oli odotettavissakin. Innolla odotan ajokoirien näyttelyä, siellä ei kuulemma samanlaista meteliä ole odotettavissa!

Kuvien ottaminen osoittautua todella hankalaksi. Sää oli aurinkoinen ja suht' lämmin, mutta auringonvalossa punaruskeaa koiraa on hankala kuvata. Lisäksi suuri osa koirista oli todella vaikeita kuvata, ne liikkuivat vaikka olisi pitänyt olla paikallaan ja haukkuivat viereiselle koiralle. Hyviä kuvia ei tuntunut tulevan millään, mutta muokatessa niitä alkoi nousta esiin.

näyttely5 näyttely17 näyttely33 näyttely40
näyttely63
näyttely65

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti