maanantai 3. huhtikuuta 2017

Kuukausikatsaus | maaliskuu

235_Fotor 270_Fotor
M A A L I S K U U N  T A P A H T U M A T
Maaliskuu oli varsin Hilla painotteinen. Potkukelkkailtiin uusien vetovaljaiden kanssa ja harjoiteltiin hihnassa kulkua. Helyn kanssa tehtiin myös lenkkejä potkukelkkaillen ja lumien sulaessa kävellen. Viime kuussa kävimme myös kaksissa eri näyttelyissä, joista blogissa on postauksetkin. Nyt viimeiset kaksi viikkoa olen ollut flussassa, joten lenkkeily on joutunut hetkeksi tauolle.

hilla8
M A A L I S K U U N  S U O S I K K I
Näyttelyt. Eikä ainoastaan itse näyttelyt vaan myös Hillan kouluttaminen niihin. SAJ:n päänäyttelyn jälkeen innostuin entistä enemmän ja olemme Hillan kanssa opetelleet miten käyttäydään, jos jossain välissä kehään lähdetään.

M A A L I S K U U N  V I E R A I L I J A T
Joitain poikkeuksia lukuunottamassa blogissa oli päivittäin 100-200 sivunkatselua ja yhteensä niitä kertyi 4992.

näyttely10 hely4 M A A L I S K U U N  PO S T A U S  &  O M A  S U O S I K K I
Näen turhana laittaa joka kuukausi luetuinta postausta. Kuun ensimmäinen postaus saa eniten näyttökertoja, uusin vähiten. Tässäkin kuussa se oli helmikuun kuukausikatsaus. Oma suosikki sen sijaan joko mitä mietää puolen vuoden metsästystauko -postaus tai Hillan 11 kuukautiskuvat. Ehkä molemmat. Postauksia julkaisin saman verran kuin tammikuussa eli seitsemän.

M A A L I S K U U  I N S T A G R A M I S S A
Yhteensä julkaisuja tuli 11, joista kaksi on videoita. Pystykorvakuvat keräävät omalla tilillä eniten tykkäyksiä, joten kuva Helystä ja potkukelkasta sai eniten tykkäyksiä. Yhden tykkäyksen erolla toinen oli SPJ:n näyttelystä otettu kuva, joka oli muuten maaliskuun kommentoiduin. Tosin Hillan seisontakuva olisi päässyt tasoihin, jos olisin vastannut kommentteihin. Omaksi suosikkikuvaksi yltää tällä kertaa ainakin Hillasta otettu seisontakuva.

Henkilön JÄLJILLÄ (@jaljillablogi) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti