lauantai 8. huhtikuuta 2017

Eka pyöräilykerta ja kaivurikoira

hilla1 hilla17
Nämä lumet sulivat jo, onneksi.

Pääsiäinen lähestyy ja sen myötä myös loma, joka omalla kohdallani kestää poikkeuksellisesti yli viikon. Siinä missä muut pitävät muutaman ylimääräisen lomapäivän viikonlopun lisäksi, minun lomani alkoi eilen ja päättyy pääsiäisen jälkeisenä tiistaina. Lomalla ehtii hyvin treenaamaan ja pyöräilemään Hillan kanssa sekä lenkkeilemään ahkerasti pitkiä lenkkejä Helyn kanssa. Pitkästä aikaa voisi myös kuvata jotain muutakin kuin koiria. Ja ehkä vähän niitä koiriakin.

Kolmen viikon sairastelu alkaa vihdoin helpottaa. Heti perjantaina nappasin hihnan päähän sekä Helyn että Hillan. Ensin Helyn kanssa kävellen lenkki ja huomasi heti koiran jääneen vähemmälle liikunnalle. Millään ei malta pysyä paikoillaan vaan koko ajan pitää liikkua ja mahdollisimman nopeaa. Hillan kanssa siinä mielessä helpompaa ettei tarvinnut kauheasti jarrutella. Ensimmäinen pyöräilykerta Hillalle ja sanotaanko, että meni paremmin kuin osasin kuvitella. Valmistauduin kaatumaan monet kerrat, mutta sen sijaan olin pyörän kanssa kumossa vain kerran. Vauhdin kanssa ei ongelmia tullut, sen sijaan tiellä pysyminen meinasi olla vähän hankalaa. Hillalla on niin paljon voimaa, että sai ihan tosissaan kiskoa toiseen suuntaan. Kotiin päästiin kuitenkin ehjin nahoin!

Helyä selkeästi kismittää naapurin fasaanit, jotka viettävät aikaansa koirahäkin läheisyydessä ja pitävät (Helyn) huomiota herättävää ääntä, sen verran isoja kuoppia koira on innostunut viime aikoina kaivamaan. Jonain päivänä jostakusta fasaanista on jäljellä vain muutama höyhen. Sitä päivää en mielelläni odottele, sen verran hankalaa on saada Hely pois fasaanien luota. (Kokemusta on!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti