torstai 26. tammikuuta 2017

Tavoitteita vuodella 2017

115_Fotor
⇊ Tavoitteet minulle blogin suhteen ⇊
Pidän blogin mielenkiintoisena
Lenkkipostaukset ja koirille kuuluu hyvää -postaukset ovat tylsiä. En itsekään jaksa lukea postausta, jossa ei ole mitään asiaa. Haluan kirjoittaa postauksia, joita jaksaa lukea. Ennemmin mielenkiintoisia postauksia harvemmin kuin monta julkaisua viikossa, joissa ei ole mitään järkeä. Toisaalta taas haluan kuitenkin tehdä postauksia, joita itse haluan.

Julkaisen materiaalia, johon olen tyytyväinen
Joidenkin postausten kohdalla tiedän jo kirjoitusvaiheessa, että en tule olemaan siihen tyytyväinen. Julkaisen postauksen siitä huolimatta ja tämä on asia, johon minun pitää kiinnittää enemmän huomiota.

Vähintään yksi postaus/viikko
Tällä tavoin pidän blogin aktiivisena ja saan joka kuukausi vähintään ne neljä postausta julkaistua. Tämä tavoite on lähtenyt hyvin käyntiin.

Vapaana olevan koiran kuvaaminen & metsäreissuista kirjoittaminen
Helyn liikkuminen metsässä on niin vauhdikasta, että mukana pysyminen on vaikeaa. Tänä vuonna harjoittelen enemmän liikkuvan koiran kuvaamista ja pysyn rauhallisena, vaikka koira juoksee täyttä vauhtia minuun päin. Minulle tulee yleensä pieni hätäännys: "Nyt se tulee, pakko saada kuva". Ja hyvin usein juuri ne kuvat epäonnistuvat.
171_Fotor
 ⇊ Tavoitteet minulle koirien suhteen ⇊

Vähennän tarkoituksella tehtyjä kuvausreissuja - ne eivät toimi
Hely osaa ilmaista turhankin hyvin sen ettei sitä kiinnosta. Parhaimmat kuvat olen saanut vahingossa tai koiran ollessa vapaana. Miksi kiusaisin Helyä ja itseäni yrittämällä väkisin saada kuvausreissuilta poseerauskuvia. Muutamaan kuukauteen en ole tullut kuvausreissuilta hyvällä mielellä ja kuviin tyytyväisenä.

Useammin metsään/pellolle Helyn kanssa
Hely pitää siitä enkä minäkään valita. Kun jaksaa edes kilometrin kävellä, niin päätyy jo pellolle, jossa pystyy päästämään koiran irti. Tuo kävely on suurin syy miksen useammin käy metsässä, mutta tämän kanssa pitää tänä vuonna ryhdistäytyä.
088_Fotor
↑ Tätä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti