perjantai 2. lokakuuta 2015

Syksy hei, kiva ku oot täällä!


Aina, kun kirjoitan postausta, pihalla on huono sää. Koko päivä tuullut ihan älyttömästi, lenkillä kun kävi niin sai pyöräillä ihan tosissansa vastatuuleen. Aamulla satoikin, mutta se loppui onneksi aina pian. Ei uskoisi, että tänään on myrsky, kun aurinko paistaa. Ainoana vain tuo tuuli.



Tätä postausta oli jotenkin normaalia helpompi aloittaa. Kaikki stressi koulun suhteen hävisi torstaina ja tänään kolmen aikaan ärsytti ainoastaan kävelymatka kotiin. Nyt voi koulun unohtaa pariksi viikoksi kokonaan. Ensi viikon keskityn TET:iin ja sitten onkin syysloma. Huojentavaa, kun stressi kaikkosi!

Helyn kanssa olemme lähinnä pyöräilleet n.10 kilometrin lenkkejä. Pari kertaa olen ihan kävellenkin lähtenyt. Lähinnä laiskuuden takia tätä pyöräilyä on näin paljon, mutta toisaalta olemme kyllä lenkkeilleet paljon. Vaikka sitten pyöräillen.







Huomisen suunnitelmat ovat vielä ihan auki. Siis omat suunnitelmat. Helyn suunnitelmiin luultavasti kuuluu nukkuminen ja ehkä lenkki illasta. Sunnuntaille olen vähän kaavaillut kuvausreissua läheiseen metsään, mutta saa nähdä. Toivottavasti olisi hyvä keli ja koiran mielenkiinto korkealla.

Postauksen pointti oli lähinnä nämä kuvat :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti