maanantai 19. lokakuuta 2015

Enemmän kuvia kuin tekstiä



Mitä tehdä, kun kuvia on liikaa, mutta asiaa ei yhtään?? Kun aloin noita asetuksia vilkuilla vähän tarkemmin, niin innostuin kuvaamisesta ihan uudella tasolla. Tietenkin kuvaamisen suhteen yritän päästä niin pitkälle kuin vain kykenen. Yllätyin, kun huomasin miten hienoja kuvia tällä suht' halvalla perusjärkkärillä saa. Seuraavaksi odottelen kirkkaita kylmiä iltoja/öitä ja kokeilen miten tähtien kuvaaminen onnistuu!

Koulu alkoi tänään ja onneksi vieläpä lyhyellä päivällä. Kahden viikon tauko koulusta teki enemmän kuin hyvää ja oli ihan ok palata kouluun. Ja heti ensi viikoksi kolme koette peräkkäille päiville, jippii.

Sekä minun että Helyn kärsivällisyys oli ihan nollassa. Sidoin koiran puuhun kiinni ja menin itse hieman kauemmas jalusta ja kameran kanssa. Hely vinkui ja inisi, hyppi ja haukkui. Plaah... Hetken neuvottelun komentelun ja tiuskailun jälkeen rauhoituin ja sain koiran joten kuten seisomaan suoraan ja hännän ylös. Maiskuttelin ja heittelin käpyjä, jotta saisin Helyn edes katsomaan minuun päin. Jes, onnistui! Ja lopputulos:



Rukan jälkeen Etelä-Pohjanmaan "mäet" eivät tuntuneet yhtään miltään. Mäet meni ihan hujauksessa ohi, eikä jaloissa tuntunut ollenkaan. Pyöräilykin tuntui kevyeltä :D.

Koko päivän on ollut ihan älytön sumu. Missään vaiheessa se ei ole hälvennyt. Sen takia otinkin kameran ja koiran mukaan. Sumu vain ei oikein päässyt kuvissa oikeuksiinsa. Kuvauspaikka kuitenkin tosi kiva! Ja lähellä.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti