lauantai 31. lokakuuta 2015

Heijastimet esiin!

Voi apua, luonnoksissa on viisi postausta, jotka odottavat julkaisuaan! Mutta pakkohan sitä johonkin väliin on saada kuulumispostaus. Joten se tulkoon nyt, kai tätä tuli jo lupailtuakin yhdessä postauksessa. Joskus aikoja sitten.


Helylle kuuluu lyhyesti sanottuna hyvää. Vaihtelevalla innostuksella olemme lenkkeilleet. Viime viikko meni nenä kiinni kirjassa... (hemmetin kokeet) Eikä viikonloppukaan näytä yhtään sen paremmalta. Koira on sen takia jäänyt vähän syrjempään.

Tänään kävimme suht' pitkän pyörälenkin ja totesin, että se sai jäädä tämän syksyn viimeiseksi. Hiekkatiet aivan ravassa ja sen seurauksena myös minä ja koira. Tässä vaiheessa voin vain kiittää, ettei meillä ole sisäkoiraa!

Pimeäkin alkaa tulla aina vain aiemmin. Taskulamput ja heijastimet ovatkin jo ajankohtaisia. Helyn taidan säästää heijastinliivi-nöyryytykseltä, kun koiran kaulapannasta ja valjaista löytyy kuitenkin heijastinta. Itse pitää tietenkin kaivaa heijastinliivi jostain kaapista, kun hämärällä lähtee tielle.


Näin pyhäinpäivänä on"lupa" muistella edesmenneitä. Itsellä ei mitään lähisukulaisia tai muuten läheisiä ja rakkaita ihmisiä ole kuollut, mutta koiria parikin kappaletta. Monia vuosia sitten lopetettu suomenajokoira Ralli, pari kolme vuotta sitten lähtenyt Hemmo ja tänä vuonna lopetettu Humu.

Sytytän kynttilän näille kolmelle tähdelle ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti