sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Joskus menee huonommin, joskus paremmin

Kolme kuukautta. Jouluaattoon nimittäin. Olen ikuinen joulufani ja kun tänään heräsin tähän ajatukseen, aloin miettiä blogia ja blogin joulupostauksia. Ehkä ne olisi kuitenkin hyvä siirtää nämä ajatukset marraskuun loppuun ja keskityn tähän syksyyn ja lähenevään syyslomaan. Hahah.



Kävimme Helyn kanssa vajaan parin tunnin pyörälenkillä ja vietyäni pyörän kotiin otin kameran ja lähdin kuvaamaan metsään. Aurinko häiritsi kuvaamista, joten pysyteltiin varjossa. Ei siis menty kovin kauas tiestä.

Lauantaina olin isän kanssa metsällä. En herännyt varhain vain päästäkseni metsälle vaan isä soitti puoli kymmenen aikaan että lähdenkö mukaan. Ja myöntävän vastauksen jälkeen isä haki minut kotoa. Tavallaan koko päivä meni ihan "hukkaan", koska Raju ei tehnyt oikein mitään mikä olisi ollut oikein. Ketun sijaan koira ajoi kaurista (=ehdoton nou meillä), pelastimme sen ennen pikitietä, ennen kuin se pääsi tielle asti ja kaiken lisäksi Raju ei haukkunut paljoa. Välillä kuului haukku, mutta pari kertaa isä harmitteli, kun Raju ei haukkunut. Jotain positiivista sentään, näin kauriin! Kamera tosin jäi kotiin, harmi. Mutta oli kivaa!

Isä nappasi Rajun kesken ajon kyytiin ja menimme kotiin syömään. Ruuan jälkeen isä lähti vielä takaisin, muttei käsittääkseni päästänyt koiraa enää irti. Tänään Raju ajoi kyllä jotain, mutta kukaan ei oikein tiennyt mitä. En siis ollut edes mukana tänään.








Sain Helyn pienellä houkuttelulla ja juksaamisella makuulle ja ehdin ottamaan pari kuvaa. Taitaa olla ensimmäiset ihan tarkoituksella otetut kuva Helyn ollessa makuulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti