lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kevätsiivousten aloitus



Keskiviikkona kotiin tultuani otin lapion käteeni ja astelin Helyn häkkiin. Seuraavan tunnin käytin paskan lapioimiseen, mitäpä sitä asiaa kaunistelemaan. Kärräsin kolme kottikärryllistä kakkaa ja jäätä vahingossa nurmikollemme, sillä unohdin, että siihen oli kylvetty ruohoa. Torstaina jouduin sitten lapioda ne parin metrin päähän pellolle, hienoa minä. Tein siis torstaina kolminkertaisen määrän lapiointia. Rajun häkissä oli enemmän työtä, sillä herra ajokoiramme ei todellakaan ole mistään siistimmästä päästä. Kuvasin pitkästä aikaa myös videota perus koiratouhuistamme torstaina. Rajulla riitti energiaa vaikka muille jakaa, harmi kun sen hauskimmat kohtaukset eivät ehtineet videolle asti.

Perjantain vietin kotona vaihtelevasti vessan lattialla, sängyssä ja sohvalla. Mahatauti siirtyi pikkuveljestäni minuun, vaikka sitä kuinka yritin vältellä. Tänäänkään olo ei vielä ole kauhean hehkeä, mutta ehkä sitten huomenna pääsen taas nauttimaan ihanasta auringosta ulos.

Kevään edetessä pidemmälle, koirahäkeille näytetään painepesuria ja koirakopit pääsevät pieneen remonttiin. Siitä sitten silloin lisää.

075074 099 100 101 103 107

En ole tainnut mainita merkistä, joka Rajun niskasta löytyy. "Mersun-merkki" on ollut sillä syntymästä asti ja olemme monesti harmitelleet nimivalintaamme. Olisiko Mersu ollut parempi? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti