sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

"Kai sulla on tulitikut?"

144
1.
152
2.
Kerroin aiemmin tänä vuonna facebookissa olevasta laavu 2016 -haasteesta. En ole asiasta sen jälkeen mitään puhunut, sillä emme ole käyneet koiran kanssa laavulla. Kuitenkin Ylläksellä aloitimme haasteen ja kävimme kolmella laavulla paistamassa makkaraa. Hely ei tietenkään siellä ollut mukana eikä näin ollen ole ollut laavuillakaan. Tänään pääsi kuitenkin Helykin korkkaamaan laavuhaasteen.

Varustauduimme laavulle lähtöön hyvin: makkarat, mehu ja pääsiäisestä jääneet herkut mukana, lämpimästi vaatetta ja hyvät kengät, jopa puukko ja paperia repussa. Aina ei kuitenkaan onnistu. Unohdimme tulitikut! Makkarat jäivät siis paistamatta.

163147
3. ja 4.
166
5.
Kylmä makkara kuitenkin menetteli ja Helylle se maistui oikein hyvin. Vaikka makkarat jäivät paistamatta, meillä oli mukavaa ja oli kiva lähteä Helynkin kanssa vähän kauemmas lenkille. Päivä oli hieno, aurinko paistoi eikä kova tuuli edes tuntunut kylmältä. Lämmin ainakin tuli.

Seuraavalla kerralla sitten tulitikut taskuun ja makkarat tulille, toivottavasti pian!
183177
6. ja 7.
176
8.
191
9.
198
10.
200
11.
En olekaan pitkään aikaan kysynyt postauksen lemppari kuvaa, joten nyt! Mistä kuvasta/kuvista pidätte erityisesti? Entä mitä pidätte uudesta ruskeasta ulkoasusta? Yksinkertainen ja ehkä jopa vähän vaiheessa, mutta omaan silmään ihan ok. Kertokaa tekin mielipiteenne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti