sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Joulukalenteri?

Tänäkin vuonna olisi tarkoitus väsätä joulukalenteri kasaan. Edellisvuosiin verraten täksi vuodeksi suunnittelemani joulukalenteri on aivan erilainen. Ei erikoispostauksia, vaan jotain aivan muuta. Joulukalenterin vuoksi astun omalta turvalliselta mukavuusalueeltani ison askeleen vieraalle epämukavuusalueelle.

Tarkoitukseni ei ole pitää teitä tietämättömyyden piinassa, vaan tämän postauksen tarkoitus on kertoa, mitä joulukalenterin luukut pitävät sisällään. Paljon kirjaimia, sanoja ja lauseita. Tarinan.

Olen aina pitänyt kirjoittamisesta. Jo ennen blogia kirjoitin paljon tarinoita, jostain syystä intoni kuitenkin vähän lopahti ja tarinat jäivät. Nyt halusin taas avata OpenOfficen ja näpytellä tarinaa. Sen verran pyysin apua, että kysyin parhaalta kaveriltani tarinaan juonta. Yhdessä olemme joskus jakaneet tarinoita toisillemme ja luulenpa, että tätä tarinaa kirjoittaessani tulen kysymään kaverilta vähän apua ja ideoita.

Tarinasta en juuri mitään aio vielä kertoa. Juoni on lyhykäisyydessään tallessa screenshottina ja pidempi juoni päässäni. Pian se alkaakin virrata tekstina koneeni muistiin. Ja kuten arvata saattaa, tarinan kaksi pääteemaa ovat joulu ja koira. Sen nyt ei pitänyt olla mikään mysteeri kenellekään.




Sitten vaihdetaan vähän aihetta, suomenpystykorviin. Isän neuvosta luin yhden uutisen suomenpystykorvista. Tätä samaa "kansallisaarre vaarassa" -juttua, mutta niin totta. Aina jos isän kanssa törmäämme suomenpystykorvista kertoviin juttuhin, niin kerromme toisillemme. En tiedä mistä se on alkanut, ehkä se on kiinnostus rotua kohtaan. Mtv:n uutiseen pääset tuosta -> kansallisaarre vaarassa

Yksi unelmistani olisi suomenpystykorva. Sellainen pieni rääpäle juoksemassa pitkin poikin. Onneksi unelmet on tehty toteutettaviksi ♥ Sitten joskus!


Ei ole todellista, jokunen viikko sitten ongelmani oli se etten saanut tekstiä aikaan mutta kuvia oli liikaa. Nyt ongelma on toisinpäin, kiva. Huomenna sitten kuvaamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti