sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Hely ei pelkää pintanaarmui!



Tämä on ehdottomasti aktiivisin sunnuntai pitkään aikaan. Ensin kymmenen jälkeen minulla oli pari tuntia aikaa käydä Helyn kanssa lenkille. Kävin samassa paikassa kuin eilenkin ja päästin Helyn irti, että se saisi hetken aikaa juosta. Vajaan tunnin jaksoin rämpiä ja kuvata hakkiolla. Huono pohja aiheutti harmaita hiuksia ja pari kirosanaa. Pienen lenkin kiersin hakkiolla ja räpsin samalla kuvia. Niitäkin kertyi lähes kaksisataa. Onneksi suurin osa joutui roskakoriin epätarkkuuden takia.

Helyllä oli kuitenkin kivaa. Välillä mietin, että mihin ihmeeseen koira häipyi, mutta hetken kuluttua se pyyhälsi ohi kovaa vauhtia. Sain katsella kateellisena miten helposti Hely hyppi vesien ja oksien yli (tai ali).

Aktiivinen sunnuntai jatkui kotona läksyjen ja kokeiden parissa. Pitkästä aikaa jaksoin kunnolla kerrata kokeisiin ja koota muistiinpanoja. Läksyt nyt meni miten meni, mutta ylpeänä voin todeta, että vietin enemmän aikaa koulukirjojen kuin puhelimen seurassa.




Tänään muistin huonon puolen yhdistelmästä koira+lumi. Nimittäin karvoihin paakkuuntunut lumi. Vielä ei kuitenkaan paakkuuntunut koiran jalanpohjiin, ainostaan mahan alle ja jalkoihin. Ne eivät koiraa kiinnostaneet pätkääkään, Hely ei turhia valita.

Tänään kuvaaminen on paljon helpompaa, kun ei satanut lunta. Sen näkee kuvien laadustakin. Kuvia tuli kuitenkin sen verran, etten laita kaikkia kerralla tähän, vaan johonkin muuhun postaukseen. Siltikin niitä näyttää tulevan ihan reippaasti. Toivottavasti tykkäätte katsella innostunutta pystykorvaa!











Koirien vesi on tänään ensimmäistä kertaa jäässä. Onneksi vesikupit saa irti kehikosta. Tyhjäsin, kannoin sisälle ja puhdistin. Lopuksi vein sangolla vedet koirille. Hely tosin joi jo sisällä ja Raju oli metsässä. Rajusta puheenollen, ei ajanut kettua, mutta sen sijaan jänistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti