maanantai 29. elokuuta 2016

Sänkipellolla Hillan kanssa

Heitin pienen lenkin Hillan kanssa sunnuntaina ja kun olimme menossa sänkipellolle päin, isäni heitti, että päästäisin Hillan irti. Totesin vain, etten todellakaan uskalla päästää Hillaa irti. Olin varma, ettei itsepäinen koiranpentu tottele minua ja lähtee tielle. Aikani pähkäilin, uskaltaisinko sittenkin päästää Hillan irti. Olimme jo tarpeeksi kaukana isosta tiestä ja hihnassa Hilla totteli hyvin. Hyppi edelläni ja vilkuili minua vähän väliä, kutsuessa katsoi minuun. Lukko irti vaan.

Hilla totteli todella hyvin! Kutsuin sitä vain kerran, silloin kun otin sen kiinni, muutoin annoin Hillan kulkea vapaasi pellolla. En säikähtänyt, jos koira meni tavallista kauemmaksi (kuten yleensä, huono tapa) vaan katsoin vain, että se pysyy pellolla. Videolta näkyy Hillan touhotusta ja juoksentelua enemmän.

En aluksi edes ajatellut jakavani videonpätkiä tänne, instagramiin alunperin niitä kuvasin. Sain kuitenkin videot kätevästi koneelle, eivätkä kaikki edes seuraa Hillan kehitystä instagramissa.
Laatu on mitä on, puhelimella ei saa samanlaista jälkeä kuin kameralla.

2 kommenttia:

  1. Onpas Hilla jo ison näköinen :D Ja ihana kun toinen nauttii juoksentelusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on iso! Syliin ei meinaa enää mahtua :D Juokseminen vapaana taitaa olla se Hillan lemppari juttu tällä hetkellä, samalla saa vähän purettua sen energiaa :)

      Poista