lauantai 19. syyskuuta 2015

Yhteisymmärrykseen koiran kanssa?


Eilen illalla selasin kuvia ja
sain idean tähän kuvaan :D

Heips!
Taisinkin jo valittaa jossain postauksessa irtokoirista, enkös? En taida niistä sen enempää valittaakaan. Mainitsen vain, että yksi sellainen liittyi seuraamme kesken lenkin. Ja kulkikin sitten koko lenkin ajan perässämme. Ei mitään tietoa meinikö se kotiin vai ei, en ole vastuussa siitä koirasta. Luulen sen kuitenkin lenkin lopussa jääneen omaan pihaan, toivottavasti ainakin.

Huonosti alkaneen lenkin huipennus oli kaatosade puolessa välissä matkaa. Ärsyyntyneenä tuli oikaistua heinäpellon poikki, mikä ei ollut järkevää -> lenkkarit ovat vieläkin märät... Hely päätti pistää stopit keskellä peltoa, eikä suostunut liikkumaan ennen kuin hyppäsin pyörän selästä pois ja siirryin sivuun, jotta koira pääsisi ohi. Hely seisahtui liian monta kertaa pellolla ja tiellä, lisäksi eteneminen tapahtui etanan vauhtia. Tulihan siinä tiuskittua ja huudettua koiralle vähän sallittua enemmän. Se ei ollut ehkä paras vaihtoehto, Hely kun tuntuu ottavan niin helposti itseensä jos sitä kiskoo liikkeelle tai huutaa. Onneksi se leppyykin nopeasti. 

Kyllä me illalla olimme jo ihan sujut Helyn kanssa. Kävimme laittamassa saunaankin puita yhdessä (isä tosin joutui viemään koiran häkkiin, kun käskyni menivät kuin kuuroille korville).

Minusta tuntuu, että postaukset ovat joka kerta aika negatiivisia... Tänä vuonna syksy ei vain ole ollut puolellani, eikä tuonut paljoakaan hyvää. Jos yrittäisin ensi viikon ottaa vähän rennommin ja positiivisemmin. Ja etsiä viimein sen TET-paikan(!!)


Missä kuvat? No totaa... Niitä ei olla taidettu oikein ottaa, heh... Puhelimenkuvat on niin huonolaatuisia, että niitä juuri ja juuri kehtaa laittaa instagramiin. Käykää muuten katsomassa INSTAGRAM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti