torstai 17. marraskuuta 2016

Saanko pyytää kysymyksiä?

139_Fotor
Instagramin puolelta ei montaa innokasta kysyjää löytynyt, kiitos kuitenkin heille joilta kysymyksiä tuli. Kokeillaan nyt vielä kolmannen kerran, tällä kertaa blogin puolella.

Joulukalenteriin tulee yksi varma luukku liittyen Hillaan, kysymyspostaus. Eli ei kysymyksiä Helystä, Rajusta tai minusta, vaan nuorimmasta häslääjästä Hillasta. Kysymykset saavat liittyä Hillan tulopäivästä tähän päivään saakka, tai miksei tulevaisuutenkin. Koti, metsästys, leikit, häkki/koppi, ruoka... Mitä vain! Nyt kysymyksiä kommenttikenttään, niin saan yhden luukun taas valmiiksi!

Plussakohtana olisi vielä toivekuvapostauksen toiveet. Jos joitakin asioita siihen liittyen tulee mieleen, niin kommenttia tulemaan! Siinä aiheet saavat mennä niin pitkälle kuin mielikuvitus riittää, kunhan ei aivan henkilökohtaisuuksiin mennä. Esimerkkinä heitän paras kaveri, suru ja muisto.
166_Fotor 170_Fotor

2 kommenttia:

  1. Suunniteltiinko Hillan tuloa? Mitä Hillan kanssa aiotaan pääasiassa tehdä? Mikä on Hillan lempilelu? Millainen Hilla on muiden koirien kanssa? :)

    Voitko käydä nakkaamassa meilleki pari kysymystä?
    mylifewithhetah.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksistä! Kävin muutaman kysymyksen kirjoittamassa :)

      Poista