lauantai 22. elokuuta 2015

Punainen pikinokka


Heippa! :)
Tämä on uusi blogini, Punainen pikinokka. Joillakin saattaa välähtää mistä olen nimen keksinyt. Pikinokka tarkoittaa suomenpystykorvaa ja punainen väritystä, siitä siis nimi.

Minulla on takanani kahden vuoden kokemus bloggaamisesta, mutta lopetin edellisen blogini kirjoittamisen, blogin mennässä mielestäni huonoon suuntaan. En kuitenkaan halunnut lopettaa bloggaamista, joten aloitin kaiken alusta, ihan puhtaalta pöydältä!

Olen -00 syntynyt tyttö Etelä-pohjanmaalta. Aikoinani aloitin bloggaamisen innostuessani kuvaamisesta ja halusta kertoa suomenpystykorvasta (tai siitä miten mahtava rotu se on). Jo ajatus siitä että kertoisin koirien sijaan omasta elämästäni blogissa, tuntui kaukaiselta. Koirat ovat aina olleet minulle tärkeitä ja suuri osa elämääni, niin oli heti selvää mistä tulen blogissa kirjoittamaan.

Koira, josta kerron ja jonka kuvia tulette näkemään kyllästymiseen asti, on suomenpystykorvanarttu Hely. Hely on ollut osa perhettämme jo vuodesta 2008. Elämän pituinen tarinamme taisi alkaa kuitenkin vasta pari kolme vuotta myöhemmin, kun kasvoin. Juurikin Helyä pidän ensimmäisenä omana koiranani. Sen kanssa on paljon koettu ja siltä on paljon opittu. Toivottavasti tämän neidin kanssa olisi vielä paljon yhteisiä vuosia edessä! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti