sunnuntai 23. elokuuta 2015

Metsäreissu 22 .8

Heippa!
Blogin toinen postaus, joka käsitteleekin heti lauantaista metsäreissuamme. Olin jo edelliseen blogiin kirjoittanut postauksen siitä, mutta poistinkin sen sitten ja "suljin" blogin. Mutta mennäämpä asiaan.

Näin lämpimien säiden aikana on lähdettävä aikaisin liikkeelle, ettei koiralle tule liian kuuma. Niimpä lauantaiaamuna hyppäsin pyörän selkään ja pyöräilimme parin kilometrin päähän luottopaikkaamme. Onneksi muita koiria ei ollut, sillä muuten olisin joutunut vaihtaa paikkaa. Päästin kuitenkin Helyn irti ja annoin sen mennä omia polkujansa. Kovasti yritin pysyä kameran kanssa mukana, mutta se taisi jäädä yritykseksi.



Jollakin oli pomppufiilis!


Pitkässä heinikossa housunpultut kastuivat ihan läpimäriksi, kumppareista huolimatta. Helylläkin oli jalat ja mahanalusta märät, mutta eipä se menoa haitannut!

Tunnin ajan jaksettiin kävellä pellolla ja metsässä, mutta sitten alkoi tulla jo niin lämmin, että oli pakko ottaa koira kiinni ja lähteä kotiin.





Blogissa kerron aika vähän muista koiristamme, mutta jos haluaa niistä kuulla lisää, niin kannattaa seurailla instagramia: PUNAINEN PIKINOKKA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti