lauantai 27. toukokuuta 2017

Kohti kesälomaa

1
Hely täytti äitienpäivänä 14.5 yhdeksän vuotta. Vuodet kuluu ja koira vanhenee, ei voi mitään. Koirien syntymäpäiviä ei meillä juhlita, Helykin vietti aivan normaalin päivän. Teimme pitkän pyörälenkin ja Hilla pääsi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kävelylenkille. Rauhassa kävely alkaa pikku hiljaa onnistua, näyttelyt kutsuvat kesällä.

Viimeisistä kuulumisista tuntuu olevan todella pitkä aika ja kuvatkin tuntuvat jo vanhoilta. Ei toukokuussa mitään ihmeellistä ole kyllä tapahtunutkaan. Pyöräilyä Hillan kanssa ollaan yritetty harrastaa vähän enemmän. Samoin hihnassa kulkua, jotta päästäisiin kesällä näyttelyihin. Hely on tykännyt makoilla aamusta asti auringon lämmössä lämmittelemässä, samoin ajokoirat.

Kesäloma alkaa aivan pian, kaksi päivää alkuviikosta koulussa ja sitten tavarat kasaan ja kotia kohti. Mitähän kivaa sitä keksisi koirien kanssa tänä kesänä? Pyöräilyä ja lenkkeilyä ainakin. Blogia useammin päivittyy instagram eli jos meidän arki kiinnostaa niin sieltä löytää jaljillablogi.
3
5 7

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia jälleen! Ootko ollu muuten viikot kotona :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siis miten viikot kotona? Tähän asti ollu lomaviikot ja viikonloput kotona. Ja tänään alko kesäloma :)

      Poista