maanantai 4. huhtikuuta 2016

Puhelias nuotiokamu

008 009
Kaikki postaukset vähintään päivän myöhässä, heh... Ehkä kuitenkin parempi hieman myöhässä kuin ei koskaan. Kuvat tapahtumineen eiliseltä laavupäivältä. Ja laavuhaasteen kuudes laavu! Tähän asti käydyistä laavupaikoista tämä oli hienoin. Kävimme äitini kotiseudulla joen rannalla. Virtaava koski kuului aivan läheltä, mutta ei valitettavasti näkynyt. Aurinkoakaan ei saatu seuraksi ennen kuin vasta kotona.
016
Hely on malttamaton ja haukkui jatkuvasti. Lopulta luovutin ja kävin vähän kävelyttämässä sitä ja annoin sen haistella uusia paikkoja. Sen jälkeen Hely hiljenikin joksikin aikaa. Kunnes tulikin aika paistaa makkaroita. Jos kaipaat puheliasta kaveria makkaranuotiolla, täällä on yksi. Kunhan muistaa makkarat, saa tästä koirasta nopeasti ystävän.

Laavupaikka oli aika roskainen, mitä en kyllä yhtään ihmettele. Ilmeisesti aika suosittu paikka nuorille ja erilaisille ryhmille tai kerhoille, vaikea sanoa. Paikka kuitenkin niin hieno, ettei satunnaiset roskatkaan haitanneet. Ja siinähän ne roskat paloivat nuotiossa puiden mukana.
027 051 060 068

2 kommenttia: